til indlæg

Hvis du godt kan lide at se tv serier, så har du nok også opdaget at mange af de allerbedste serier nu om dage slet ikke bliver vist på de gængse tv kanaler længere. Streamingtjenesterne er nemlig selv begyndt at producere deres egne tv serier og det med ret stor succes. Med den absolut mest populære af slagsen HBO, finder man en masse lækre tv serier som du ikke har mulighed for at se nogen andre (i hvert fald ikke førend længe efter de er blevet vist på deres egen platform). Med kæmpe hit som game of thrones og sopranos er der ingen tvivl om at de hver måned har mange loyale bruger der gladeligt betaler for adgang til deres platform.

De andre følger trop

Netflix er også begyndt at dyppe tæerne i at producere eksklusivt indhold til deres egen platform. Det er en af de allerbedste marketing metoder der findes, hvis man kan få lavet en serie der sparker seriøst røv. Bare tag orange is the new black og house of cards. Den mængde omtale de to serier har fået tilsammen har uden tvivl bidraget til netflix’s antal af bruger betydeligt. Jeg kender det da fra mig selv. Hvis jeg falder over en god serie, så taler jeg da ofte om den til venner og bekendte. Det samme gør så mange andre. Ofte hører man endda tv værter fortælle rosende om de serier de ser. Helt uden at netflix har betalt dem for promoveringen. Det er genial marketing.

Hvis du ikke allerede har skiftet tv pakken ud med streaming – så overvej det

Hvis du er som mig, så kan du godt ldie at styre hvornår du vil se ting og hvad du gerne vil se. Tv pakker som de er nu om dage, er håbløst forældede og hvis de ikke gør noget for at forny sig, så er jeg sikker på de vil lide en langsom død, alt i mens de store streamingtjenester griner hele vejen i banken.

Den fleksibilitet man får ved at have adgang til streamingtjenester er bare ikke det samme som at være bundet til at være plantet foran fjerneren for at så en eller anden film eller tv serie. Derudover så er det faktisk også ret meget billigere end hvis du har en almindelig tv pakke. Du kan normalt have op til 3 forskellige streamingtjenester uden at det koster mere end din normale tv pakke.

Hvis man har et par øjne i hovedet, vil man efterhånden have lagt mærke til at mobiltelefonen indtager en større og større plads i mange menneskers liv. I takt med at mobiltelefonerne er blevet mere kraftige kan man lave rigtig mange forskellige ting på ens mobiltelefon som ikke før var muligt. Derfor er det også en naturlig udvikling at tiden som man måske før brugte foran pc’en bliver kanaliseret over i telefonen. At man ikke længere behøver at tænde op for bærbaren for at tjekke vejret, tv programmet eller sågar for at se et afsnit af ens favoritserie, har gjort at der bliver brugt rigtig mange timer på at kigge nedad som her:

kigger ned

Mange mener at det er en træls udvikling, men det er oftest gamle nisser der ikke forstår at verden naturligvis udvikler sig i takt med at teknologien også gør. De sociale interaktioner som mange at de unge mennesker nu går glip, er blevet erstattet med tid på Facebook, snapchat eller et af de mange andre sociale medier. Spørger man de unge mennesker selv, så er der intet problem i det og de mener at de selv er rigeligt sociale. Tiderne har ændret sig og mange af dem har ikke kendt til andet.

For mange af os andre som har prøvet begge dele (en tid hvor mobiltelefonerne ikke kunne meget mere end at ringe og skrive fra) så er det ligeledes en kærkommen udvikling, da man nu har adgang til rigtig mange fede funktioner og features, som man ikke havde før i tiden. Hvis man køber det rigtige mobilabonnement kan man endda få nok data hver måned, til at man aldrig behøver at bekymre sig om hvor meget man streamer fra mobilen, da det sagtens kan løbe op i en del gb, hvis man har adgang til diverse streamingtjenester som fx netflix, viaplay mfl. Find en oversigt over mobilabonnementer hos mabonnementer.dk som har sammenlignet priserne for dig.