Det er nu blevet endnu nemmere end før at indhente tilbud på rengøringshjælp og maler københavn og andre steder. Det er ganske enkelt fordi at der er kommet nye services til Danmark – de såkaldte 3 tilbuds services. Deres formål er at skabe kontakt mellem virksomheder og kunder. De tager så en bid af kagen når en kunde har henvendt sig og en virksomhed for mulighed for at give dem et tilbud på opgaverne. Ordningen giver således både kunder og virksomheder nem adgang til det de søger, hhv. flere kunder og en virksomhed til at løse deres opgaver. Det er win-win!

Spar penge og tid

Det er derudover også godt for kunden i sidste ende, da det som regel ender med at man får en bedre pris. Dette er fordi at virksomhederne der deltager i de ordninger, typisk presser prisen lidt mere på de tilbud de nu engang sender afsted, da de godt ved at der er mange andre virksomheder der også står klar til at sende et tilbud afsted. Derfor er det primært kunderne der er vinderne, selvom virksomhederne også for noget ud af det.

Fordele ved at outsource håndværker arbejdet

Der er mange fordele ved at outsource håndværker arbejdet. Typisk er det de færreste der har håndelaget til fx at få malet en lejlighed til UG. Det kan derfor typisk ende med at komme til at koste mere end hvis man blot havde hyret en professionel.

Ligeledes er det de færreste der rent faktisk gider at gøre rent. Ved at outsource den del af husholdningen(som slet ikke er så dyrt igen), frigiver man ofte rigtig mange timer som man så kunne bruge til andre mere spændende ting.