Der er helt sikkert rigtig gode muligheder for, at du kan komme til at opnå nogle meget massive besparelser i forbindelse med black friday. Netop denne ene dag om året bliver der nemlig kørt en lang række særdeles attraktive tilbud på et væld af forskellige typer af produkter, og der vil for dig som dansk forbruger helt klart kunne spares endog rigtig mange penge.

Udnyt muligheden for besparelser denne ene dag

Såfremt du har besluttet dig for, at du gerne vil have fat på et nyt produkt, kan det bestemt være en rigtig god idé, at du sørger for at overveje muligheden for at udnyt dine chancer for at spare penge netop denne ene dag om året. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at komme til at spare endog rigtig mange penge, hvis det er netop denne dag, man vælger at gå ud for at gøre nogle af de køb, som man allerede har besluttet sig for, at man godt kunne tænke sig at foretage.

Denne mulighed har rigtig mange folk i tidens løb valgt at udnytte, og hvis du som forbruger gerne vil spare dig selv for en hel del penge, så vil det på det kraftigste kunne anbefales, at du sørger for at se lidt nærmere på, om der måtte være steder, hvor du kan opnå en besparelse i forbindelse med dit køb af en større forbrugsgode netop denne dag.

Spar massevis af kroner online

Der vil helt afgjort være rig mulighed for, at du kan spare dig selv for en hel del penge ved, at du sørger for at handle online i forbindelse med black friday. Rigtig mange danskere har i tidens løb valgt at foretage deres køb online, og det er naturligvis fordi, at der på et væld af danske webshops er rigtig mange gode tilbud at finde i anledningen af black friday. Et godt tip vil for dig som forbruger klart være at besøge en af de online guides, som er lavet til at få et overblik over gode steder at handle i forbindelse med black friday.

Flere og flere virksomheder oplever i disse år det enorme potentiale, der ligger på internettet. Det betyder blandt andet, at mange virksomheder der aldrig på nogen måder har været digitale, begynder at blive det. Det er eksempelvis fysiske butikker, der vælger at åbne en webshop. Det kan dog for mange virke rigtig uoverskueligt, og derfor har vi lavet en guide til, hvad du skal have styr på, inden du åbner en webshop.

Hosting

For at din hjemmeside kan eksistere, skal den hostes og have et webhotel. Der findes i Danmark en lang række udbydere og en lang række forskellige pakker. Der er dog ting, som du har mere brug for at tænke på, når du starter op. Først og fremmest er det altid en god idé at få webhotel, hvor der følger e-mail med. Det sender et professionelt signal til dine besøgende på din hjemmeside.

En anden ting der er god at se efter, er hvor meget plads du har. I begyndelsen behøver du nødvendigvis ikke have så meget plads, med mindre du åbner en shop med flere hundrede produkter.

Et ordentligt CMS

CMS står for ”Content management system”, og det er din hjemmesides kerne. Det er det system, du bygger din hjemmeside i. Det er altså alfa omega, at der er styr på det område. Inden du eventuelt skal have udviklet en webshop hos et bureau, bør du sikre dig, at det bliver lavet i et system, som du selv nemt kan administrere. Det gælder for eksempel at oprette produkter, skrive tekster og tilføje og uploade billeder. Ønsker du selv at bygge din hjemmeside, findes der også et hav af systemer til dette. For at nævne et par simple, hvor du nærmest kan komme i gang med det samme, så er der WordPress, Presta Shop og Shopify.

Betalingsdelen

Det kan desværre godt tage tid at få en indløsningsaftale, og derfor er det godt at få søgt om dette hurtigst muligt. Din hjemmeside skal dog være oppe at køre først, så den kan blive godkendt. Venter du på at få opsat betaling med Epay eller Quickpay, så kan du for eksempel benytte dig af systemer som Stripe, Paymill osv. Indtil du har den anden kørende. Når du vælger betalingsvindue og udbyder, bør du tænke på, at der ikke er alt for mange ligegyldige steps i købsprocessen, da dette godt kan sænke konverteringsraten.