til indlæg

Hvis du godt kan lide at se tv serier, så har du nok også opdaget at mange af de allerbedste serier nu om dage slet ikke bliver vist på de gængse tv kanaler længere. Streamingtjenesterne er nemlig selv begyndt at producere deres egne tv serier og det med ret stor succes. Med den absolut mest populære af slagsen HBO, finder man en masse lækre tv serier som du ikke har mulighed for at se nogen andre (i hvert fald ikke førend længe efter de er blevet vist på deres egen platform). Med kæmpe hit som game of thrones og sopranos er der ingen tvivl om at de hver måned har mange loyale bruger der gladeligt betaler for adgang til deres platform.

De andre følger trop

Netflix er også begyndt at dyppe tæerne i at producere eksklusivt indhold til deres egen platform. Det er en af de allerbedste marketing metoder der findes, hvis man kan få lavet en serie der sparker seriøst røv. Bare tag orange is the new black og house of cards. Den mængde omtale de to serier har fået tilsammen har uden tvivl bidraget til netflix’s antal af bruger betydeligt. Jeg kender det da fra mig selv. Hvis jeg falder over en god serie, så taler jeg da ofte om den til venner og bekendte. Det samme gør så mange andre. Ofte hører man endda tv værter fortælle rosende om de serier de ser. Helt uden at netflix har betalt dem for promoveringen. Det er genial marketing.

Hvis du ikke allerede har skiftet tv pakken ud med streaming – så overvej det

Hvis du er som mig, så kan du godt ldie at styre hvornår du vil se ting og hvad du gerne vil se. Tv pakker som de er nu om dage, er håbløst forældede og hvis de ikke gør noget for at forny sig, så er jeg sikker på de vil lide en langsom død, alt i mens de store streamingtjenester griner hele vejen i banken.

Den fleksibilitet man får ved at have adgang til streamingtjenester er bare ikke det samme som at være bundet til at være plantet foran fjerneren for at så en eller anden film eller tv serie. Derudover så er det faktisk også ret meget billigere end hvis du har en almindelig tv pakke. Du kan normalt have op til 3 forskellige streamingtjenester uden at det koster mere end din normale tv pakke.