Når man er skrevet op i RKI, så kan man godt miste al håb om, at man nogensinde kommer til at låne penge igen. Man kan nemlig godt gå rundt og føle, at man selv har ødelagt det alt sammen for en selv. Så tænker man nok også over, hvordan man ville kunne have gjort alle disse ting anderledes. Men hvis man alligevel gerne vil have penge, så er det faktisk ikke helt umuligt. Det er netop sådan, at i nogle sammenhænge kan man faktisk stadig låne penge det. Hvis man rigtig gerne vil være en del af det, så skal man bare sørge for at få fat i de helt rigtige folk. Det kræver bare, at man kan undersøge det lidt.

Vælg mellem flere forskellige firmaer

Når man normalt låner penge, så vælger man selvfølgelig at låne pengene igennem banken, men det er simpelthen ikke en mulighed længere. Derfor er det meget vigtigt, at man finder det helt rette sted, hvis man gerne vil låne penge trods RKI. Når man umiddelbart går ind og søger på det, så dukker der en helt masse forskellige søgeresultater op, hvor man så selv kan vælge imellem dem. Det kan egentlig godt virke som meget, men hvis man gerne vil låne pengene, så skal man også sørge for at finde det helt rigtige sted at gøre det hos. Man skal sikre sig, at de har styr på alle tingene og ikke vil ende med at snyde en.

En anderledes økonomi at arbejde med

Når man allerede er skrevet op i RKI, så er man selvfølgelig godt klar over, at ens økonomiske situation ikke altid er særlig god. Men det er dog alligevel noget, som man kan prøve på at gøre noget ved. Der er nemlig forskellige grunde til, at man vælger at låne flere penge, selvom man er i RKI. Nogle gør det, fordi de nok gerne bare vil have noget materielt. Men der er også nogen, der prøver på at låne penge, da de skal bruge dem til noget fornuftigt. Med en lille sum penge vil man nok kunne starte forfra, så man kan komme på det rette spor med en anelse penge.