Mobiltelefonen – ikke bare længere til at ringe og skrive fra

Hvis man har et par øjne i hovedet, vil man efterhånden have lagt mærke til at mobiltelefonen indtager en større og større plads i mange menneskers liv. I takt med at mobiltelefonerne er blevet mere kraftige kan man lave rigtig mange forskellige ting på ens mobiltelefon som ikke før var muligt. Derfor er det også en naturlig udvikling at tiden som man måske før brugte foran pc’en bliver kanaliseret over i telefonen. At man ikke længere behøver at tænde op for bærbaren for at tjekke vejret, tv programmet eller sågar for at se et afsnit af ens favoritserie, har gjort at der bliver brugt rigtig mange timer på at kigge nedad som her:

kigger ned

Mange mener at det er en træls udvikling, men det er oftest gamle nisser der ikke forstår at verden naturligvis udvikler sig i takt med at teknologien også gør. De sociale interaktioner som mange at de unge mennesker nu går glip, er blevet erstattet med tid på Facebook, snapchat eller et af de mange andre sociale medier. Spørger man de unge mennesker selv, så er der intet problem i det og de mener at de selv er rigeligt sociale. Tiderne har ændret sig og mange af dem har ikke kendt til andet.

For mange af os andre som har prøvet begge dele (en tid hvor mobiltelefonerne ikke kunne meget mere end at ringe og skrive fra) så er det ligeledes en kærkommen udvikling, da man nu har adgang til rigtig mange fede funktioner og features, som man ikke havde før i tiden. Hvis man køber det rigtige mobilabonnement kan man endda få nok data hver måned, til at man aldrig behøver at bekymre sig om hvor meget man streamer fra mobilen, da det sagtens kan løbe op i en del gb, hvis man har adgang til diverse streamingtjenester som fx netflix, viaplay mfl. Find en oversigt over mobilabonnementer hos mabonnementer.dk som har sammenlignet priserne for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *