Giv dit hus en overhaling og sælg det dyrere

Skal du til at sælge dit hus? Så tag lige og læs med i denne korte artikel. Her vil jeg give dig lidt råd til hvordan du kan sælge det hurtigere og dyrere. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke nødvendigvis, men det kræver at du er villig til enten at lægge tid eller penge.

#1 Gør huset klar til at blive vist frem

Dette er en af ejendomsmæglernes største kæpheste. Bare fordi du synes dit hus ser fint ud i sin nuværende tilstand er det ikke ensbetydende med at en potentiel køber synes det samme. Det bliver ofte anbefalet at man prøver så vidt muligt at trimme indholdet i huset ned til et absolut minimum. På den måde bliver det nemmere for en køber at forestille sig hvordan de selv vil indrette huset. Det er lidt svært hvis man kommer ind i et hus hvor der har boet et par gamle nisser med den ondeste 60-70’er stil, hvor man slet ikke kan se bort fra indretningen.

#2 Opgrader indvendig og udvendig

Købere har ofte rigtige skarpe øjne. Det er forståeligt da det jo trods er et ret stort køb de er ude i. Derfor skal du sørge at de ting der stikker allermest i øjnene så vidt muligt bliver fikset inden du inviterer folk ind i dit hjem. Det kunne fx være at dit gulv trængte til en gulvafslibning, dine vægge der trænger til at blive malet eller haven der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Det tæller alt sammen i købers indtryk af dit hjem.

#3 Sørg for der dufter godt eller i det mindste bare rent

Er der noget bedre end et hjem der dufter rent? Det er for langt de fleste mennesker et tegn på at et hus bliver holdt godt. Det behøver ikke være en kæmpe hovedrengøring hver gang, men hvis man sørger for at holde det nogenlunde fornuftigt hele tiden, er det ikke svært at have et hjem der altid dufter rent. Det er jo ikke altid man lige har tid til at få det ordnet hvis der pludselig kommer besøg fra købere. Da jeg solgte mit hus sidste gang endte jeg faktisk med at starte ud med en kæmpe hovedrengøring som jeg købte mig til hos et lokalt firma.

Der er mange ting man kan gøre for at kunne gøre sit hjem mere indbydende og attraktivt, men hvis du er med på de ovennævnte så er du som regel rigtig godt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *